Despre site:

Ca tot a fost anul trecut moda provocarilor pe retelele de (de)socializare, eu ma provoc singura: sa scriu doar despre fericire. Despre tot ce ma face pe mine fericita. Poate fi o reteta sanatoasa si gustoasa, o persoana draga, un subiect interesant din emisiune, un curs, eveniment sau workshop, un produs nou pe care l-am testat sau o situatie din care am invatat ceva. Nu-i usor, ba chiar uneori e foarte greu, pentru ca sunt si aspecte/oameni/situatii care ma nemultumesc, ma intristeaza si uneori ma enerveaza si ma scot din sarite, dar incerc sa vad partea plina a paharului, sa imi dau seama de ce apar aceste emotii si ce vor ele sa ma invete. Va provoc si pe voi sa o faceti. Viata e mult mai frumoasa asa :)

Despre mine:

Am absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti. Doi ani din cei trei de facultate i-am facut in paralel cu jobul de reporter de noapte la Stirile ProTV. Inscrierea la masterat a coincis cu o noua provocare: am devenit reporter la emisiunea “Ce se intampla, doctore?” de la ProTV si uite cum Universul a adus impreuna dorinta din copilarie de a deveni medic si pasiunea pentru jurnalism din liceu si facultate. In decembrie 2011 am ales Digi24 HD – prima televiziune de stiri din Romania care emite in format full HD. Aici realizez cu mare drag emisiunea de sanatate “Tinerete fara batranete”, pe care o puteti urmari in fiecare duminica, de la ora 13:30.
Sunt recunoscatoare pentru tot ce am invatat in acesti ani, pentru toti oamenii minunati pe care ii cunosc, pentru familia mea minunata, sunt recunoscatoare pentru ca am avut ocazia sa ma implic in proiecte umanitare (Hospice Casa Sperantei, Edulier Corbeanca, Asociatia Inima Copiilor impreuna cu Andrei Gligor, Habitat for Humanity, Viitor Plus). La fel de recunoscatoare sunt si pentru perioadele si situatiile grele prin care am trecut. Toate acestea m-au ajutat sa devin persoana care sunt acum. Va multumesc tuturor!