Izabela PănescuIzabela Pănescu
  • Eu sunt Izabela
    • Cum mă văd eu
    • Cum mă vede Prâslea
    • Povestea transformării mele
    • Munca mea în televiziune
    • Apariții în presă
    • Colaborări, evenimente, parteneriate
    • Misiunea site-ului
    • Contact
  • Pilula de tinerețe
    • Emisiuni
    • Sănătate
    • Călătorește sănătos
    • Descoperim oameni faini
    • Cărțile care-mi plac
  • Rețetele Izabelei
    • Gustări
    • Salate
    • Feluri principale
    • Deserturi
    • Băuturi
    • Supe/ciorbe
    • Fără gluten
    • Fără lactate
    • Vegetarian
    • Raw vegan
  • Prâslea cel gospodin
    • Povestea lui Prâslea
    • Bărbat în bucătărie
    • Rețetele lui Prâslea

#CălătoreșteSănătos la Sărata Monteoru (Buzău)

Izabela2018-06-13T00:29:00+02:00

PicMonkey-CollageAnul acesta a fost tare haios de câte ori discutam cu cineva despre vacanță, pentru că de obicei persoana respectivă pleca în Grecia, Spania, Turcia, iar noi… la Buzău! 🙂 Mai exact, la Sărata Monteoru. Nu suntem din Buzău, dar am ajuns la destinația aceasta pentru că aveam nevoie de câteva zile liniștite undeva aproape, adică să ne urcăm în mașină și să ajungem în 2, cel mult 3 ore. Mă simțeam atât de obosită psihic încât aveam nevoie să merg într-un loc cu liniște și care să aibă cât mai multă verdeață, să fie în natură. Și mâncare sănătoasă, bineînțeles! Asta era tot ce îmi doream.

Eu am pe telefon o listă cu pensiuni și locuri în care îmi doresc să ajungem, iar Buzăul era acolo de ceva timp, cu două locuri: stațiunea Sărata Monteoru (aici aveam pe listă două pensiuni: “Tara Luanei” și “Casa cu Tei”) și la Hadar Chalet. Totul era rezervat în iulie și august, dar am avut noroc să găsesc totuși ceva: la Casa cu Tei erau disponibile doar trei nopți, de duminică până miercuri, iar la Hadar Chalet următoarele două, adică de miercuri până vineri. Era clar că așa a fost să fie, deci nu am stat pe gânduri și am făcut rezervările. Aș fi vrut să stăm într-un singur loc, dar având în vedere că erau în același județ și că îmi doream de mult să ajung la ambele, am rezervat. Și ca să vedeți că nimic nu e întâmplător, am aflat apoi că fetele de la Naked PR organizau o tabără de antreprenoriat care ghici ce? Începea joi și se termina duminică, adică fix înainte de vacanța planificată la Buzău. Și mai mult decât atât, summer camp-ulul era lângă Iași, deci drumul de întoarcere trecea prin Buzău. Uite cum s-au aranjat toate și am avut în total 8 zile petrecute în țara noastră frumoasă.

14233147_664897483667765_7741455011068762436_nPensiunea din mijlocul unei păduri cu tei

De la pensiunea “Casa cu tei” nu aveam nicio așteptare. Văzusem poze pe site, nu eram foarte încântată de cum arătau camerele, dar m-am dus cu inimă deschisă, mai ales că nu sunt deloc fițoasă, nu trebuie să fie lux acolo unde merg. Sigur că îmi plac și locurile scumpe, decorate cu gust, camerele mari și băile luxoase (cui nu-i plac?), dar dacă e nevoie să merg într-un loc obișnuit o fac, nu am nicio problemă, important este să fie curate așternuturile și băile. Dacă este curățenie sunt liniștită. Până la urmă nu mă duc să stau în cameră, iar la “Casa cu tei” chiar erau destule locuri unde să pot sta afară: piscină cu apa sărată, multă verdeață, o livadă cu pomi fructiferi, pensiunea este practic în mijlocul unei păduri cu tei, iar proprietarii au pus și hamace în pădure. Apropo, ador hamacele! Țin minte că așa am descoperit această pensiune pe internet acum 2-3 ani, căutând un loc care să aibă hamace 🙂 (din păcate nu am găsit prea multe…)

IMG_7860

Camerele

Când am ajuns acolo am fost plăcut surprinsă de băi. Erau renovate recent și arătau chiar foarte, foarte bine. Și camerele arată în realitate ceva mai bine decât în poze. Sunt mici, ce-i drept, dar așternuturile sunt curate, deci eram chiar mulțumită! A doua zi urma să ne mutăm într-o cameră care să aibă și balcon (ca să fiu pe deplin mulțumită), dar recunosc că ne-am cam supărat când ne-am mutat și am constatat că era chiar deasupra bucătăriei restaurantului și tot mirosul venea în cameră. În plus, ușa de la balcon nu avea plasă de țânțari, deci am rămas în prima cameră. A! Mai este un dezavantaj: doar camerele de la mansardă au aer condiționat, celelalte nu, dar sincer la 140 de lei pe cameră (cu mic dejun inclus) chiar erau niște condiții foarte bune! Noi am stat într-o perioadă cu temperaturi peste 30 de grade, a fost foarte cald, dar noi rezistăm bine la căldură, deci nu a fost chiar așa problemă. Țineam mereu geamul deschis și era ok (avea plasă de țânțari). Mai apoi am și stat puțin de vorba cu proprietara pensiunii și mi-am dat seamă că oamenii chiar nu sunt rău intenționați, dimpotrivă! Știu perfect ce mai este de îmbunătățit, dar fac și ei ce este mai urgent. Eu chiar m-am regăsit în ce îmi povestea: și eu știu exact ce aș putea îmbunătăți la site sau la emisiune, dar nu am cum să le fac pe toate o dată, pur și simplu nu am cum. La fel și ei.

PicMonkey-Collage2

Piscina cu apă sărată

Multe bile albe din partea mea sunt și datorită piscinei cu apa sarată în mod natural. Recunosc că mie mi-a plăcut pentru că mă ținea la suprafață 🙂 și pentru că este o priveliște minunată de acolo de sus, dar această apă are și o mulțime de proprietăți benefice pentru persoanele cu probleme ginecologice sau afecțiuni ale sistemului osos ori nervos periferic, conform informațiilor de pe site (aici).

PicMonkey-Collage3

Mâncarea

Dacă în privința camerelor chiar a fost totul bine, pentru noi cel mai mare dezavantaj a fost mâncarea. Restaurantul are două meniuri: unul vast, cu multe preparate, printre care pește, destule salate și garnituri și unul scurt, “de urgență”, cum îi spune proprietara. Din lipsă de personal se întâmplă ca în unele zile să fie acest meniu scurt. La noi în 2 din 3 zile a fost acesta și nu prea aveam opțiuni, pentru că majoritatea preparatelor sunt pe bază de carne în acest meniu. Noi am găsit niște variante mai sănătoase de două ori: o dată am mâncat ciorbă de văcuță (mai erau de burtă și pui, deci nimic doar cu legume) și cartofi la cuptor cu mărar alături de o salată de vară. A doua zi am cerut ciorbă de văcuță, dar fără carne, doar cu legume, iar la felul doi am luat mămăliguță cu brânză și smântâna. Ionuț a luat carne la garniță, dar vara chiar nu putem consuma carne aproape la fiecare masă, două-trei zile la rând. Iarna poate fi o excepție, dar vara în niciun caz.

Micul dejun nu era bufet suedez, ci fiecare persoană primea o farfurie cu ou ochi, iaurt, brânză, salam sau crenvurști, jumătate de roșie, unt și dulceață. Mult prea multe combinații pentru mine, plus că salam sau crenvurști chiar nu mai mănânc absolut deloc de câtiva ani. Ce am făcut? În prima dimineață i-am rugat să îmi mai aducă roșie, așa că am mâncat un ou ochi alături de roșii, deci a fost perfect! În următoarele două dimineți am întrebat dacă se poate să primesc fructe în loc de acel mic dejun și da, am primit pepene roșu, pepene galben, caise. Ba chiar am cerut pepene și într-o după-amiază, contra cost bineințeles, dar nu au acceptat bani, mi l-au oferit din partea casei. Oamenii chiar erau mereu dispuși să ajute, trebuia doar sa întrebi.

Incă un mare plus la băuturi – există în meniu limonadă inclusiv cu ghimbir și chiar este sănătoasă: lămâia se stoarce sub ochii tăi, se adaugă ghimbir ras, miere, apă și gata! Mai există un sortiment cu mentă și busuioc, iar plantele aromatice sunt proaspăt culese din grădină și asta mi-a plăcut foarte mult!

IMG_7814

Pentru cină am mers la “Tara Luanei” și la “Caprice”, tot în Sărata Monteoru. La “Tara Luanei” am ales un orez cu legume alături de salată de vară, iar Ionuț o saramură de crap cu mamaliguță. Mie mi s-a facut pofta și de clătite, dar abia am putut termina una singură, pentru că mi s-a părut foarte dulce. Așa e când mănânci zahăr extrem de rar – organismul nu mai vrea, spune singur “stop”.

La restaurantul Caprice am ales un preparat cu ardei, brânză și roșii în vas de lut, iar în loc de pâine am luat o mămăliguță. Nu mi s-a părut extraordinar. Sincer, Ionuț a ieșit mai bine cu niște coaste de porc la grătar alături de salată asortată :))

În concluzie, chiar dacă nu sunt foarte multe variante sănătoase de mâncat la “Casa cu tei”, pentru câteva zile soluții există. În plus, restul facilităților compensează, mai ales dacă mergeți în sezon, când puteți sta și la piscină. Noi cu siguranță ne vom întoarce acolo, mai ales că din București se ajunge la Sărata Monteoru în mai puțin de 2 ore.

Dacă sunteți curioși cum a fost în a doua parte a vacanței, la Hadar Chalet, puteți citi aici.

Print Friendly, PDF & EmailPRINT

Articole din aceeași categorie:

Comments (2)

  • Rodiq Reply

    Buna Izabela. Noi am petrecut 5zile la finalul anului trecut in acest loc care lasa de dorit. Am fost 5 cupluri cu 6copii, toti cu aceeasi parere ca locul e absolut oribil. Daca tu ai mentionat plusuri la cazare eu iti pot spune ca:
    – camerele de sus au gauri astupate cu un mic capac de plastic, sunt asemanatoare cu cele ramase in urma unei hote. La -10g intra frig si ganganii in camera. Tot aici nu functiona un calorifer.
    – in camera noastra de sus era extrem de cald. Am dormit cu geamul deschis la -10g avand un bebelus de 6l la cativa metri de geam
    – plosnitele ne urmaresc inca in visuri
    – tot mobilierul era vechi, uzat, scartaia si statea sa cada pe noi
    Nu am putut schimba camere decat la finalul sejurului de 1dec. Atunci am stat la subsol cu o camera total opusa celor de sus: nou varuita, mobilier nou, calorifere destul si reglabile.

    Am dorit sa fac acest comentariu deoarece as vrea ca imaginea despre acest loc sa fie una completa. Si eu aveam aceasta pensiune pe lista celor child frendly de cativa ani, dar pe timp de iarna nu a avut nici piscina de care sa ne bucuram, nici peisajul si nici spatiu de joaca interior pentru copii- toti alergau pe scari sau prin restaurant fiind apostrofati din cand in cand de cei de-ai casei.
    In plus am gasit si masina lovita in parcarea pensiunii.

    Toate cele bune,
    Rodiq

    06/09/2017 at 22:08
    • Izabela Reply

      Buna, Rodica. Îmi pare rău că experiența voastră a fost așa:( Eu am povestit cum a fost pentru noi, cu bune și rele. Chiar am povestit și ce ne-a plăcut, și ce nu ne-a plăcut, dar n-am de unde să știu cum e în alte camere sau poate că între timp au schimbat ceva. De exemplu băile chiar erau renovate recent și arătau foarte, foarte bine. Noi vom mai merge.

      05/01/2018 at 16:58

Care este părerea ta? Anulează răspunsul

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Newsletter

Follow me

Facebook
Instagram
You Tube

Articole recente

Dr. Cătălina Crețu: Suplimentele sub formă de spray se asimilează mai bine decât comprimatele 30/09/2020
Pandișpan cu fructe (rețetă cu făină integrală, fără lactate și fără zahăr) 22/09/2020
Unde puteți mânca pizza cu blat integral și pizza vegană în București 28/08/2020
Cele două fețe ale României | Cum putem micșora prăpastia dintre rural și urban 03/08/2020
#CălătoreșteSănătos: 14 cazări cu intrare separată, în mijlocul naturii 02/08/2020
Cazare la căsuțe individuale, în natură | #CălătoreșteSănătos în România 29/07/2020
9 ani de @tinerete.fara.batranete 🙏🏻 9 ani d 9 ani de @tinerete.fara.batranete 🙏🏻 9 ani de @digi24hd 🎉

Au fost cu de toate: cu multă muncă, pasiune, cu prietenie, durere, lacrimi, dar și cu multe bucurii si recunoștință. Sper că v-am inspirat să faceți schimbări către un stil de viață echilibrat🙏🏻 De fapt știu din mesajele voastre că am făcut asta și o să o facem în continuare🤗 

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ne urmăriți🙏🏻, le mulțumesc invitaților pentru informațiile împărtășite🙏🏻, tuturor colegilor mei care au contribuit în acești ani la realizarea emisiunii🙏🏻, dar și colegilor de la Știri și de la toate celelalte departamente Digi24, pentru munca lor de zi cu zi🙏🏻 La mulți ani!🎉

#digi24 #tineretefarabatranete #tvstation #tvshow #healthshow #healthinspiration #healthtips #izabelapanescu
Am făcut scuba diving🎉🙏🏻🤿 Încă nu-m Am făcut scuba diving🎉🙏🏻🤿 Încă nu-mi vine să cred! Tot mă gândesc dacă nu cumva a fost un vis🐠🦑🐟 A fost cea mai tare experiență ever! În anii ăștia am învățat să schiez, am făcut parasailing, m-am dat și pe tobogan cu apă o dată (tot ca să îmi înving frica), dar nu se compară nimic cu scuba. Ce e sub apă e incredibil! Nu poate fi descris în cuvinte. 

Imaginați-vă că eu nu știu să înot, îmi e frică să stau în apă și erau valuri mărișoare. Plus că sunt super friguroasă și apa e rece. Nu am intrat până acum decât puțin, cu picioarele. But I DID IT🎉🎉🎉 Și nu scriu asta ca să mă laud, ci ca să vă inspir și să vă dau încredere că se poate! Mi-au trecut un milion de gânduri prin cap, am avut multe frici, dar le-am depășit treptat. 

Promit că vă povestesc mai multe zilele următoare, când vom primi și pozele underwater🐟🦑🐠

Am pus și două video-uri de la început, când mă acomodam cu apa și echipamentul➡️➡️➡️

#scubadiving #calatorestesanatos #scubadive #firsttimescubadiving #egypt #redsea #redseascubadiving #hurghada
Viața acvatică e fabuloasă🙏🏻 Am tras c Viața acvatică e fabuloasă🙏🏻 Am tras cu ochiul deocamdată printr-un seascope, adică un vas care are niște geamuri-lupă. Dați swipe➡️ și o să vedeți cum am admirat coralii și peștișorii. Ei erau la 20 de metri adâncime, dar îi vedeam ca și cum treceam pe lângă ei. 

Evident că organizatorii au făcut și spectacol: unul dintre ei se scufundă, le dă peștilor mâncare și astfel vin foarte mulți la geamuri. 

Tot pentru a admira coralii și peștii, există și varianta cu submarinul. Părerile sunt împărțite: unii oameni spun că e mai fain cu seascope-ul, alții cu submarinul. Nouă chiar ne-a plăcut cu seascope-ul, dar nu pot face comparație, pentru că nu am fost cu submarinul. Despre varianta asta a scris @daddycool.ro - el și @ana_novic au fost acum câteva zile cu copiii - găsiți o postare la ei în feed despre submarin. 

Excursia cu seascope-ul durează 2 ore (plus transferul hotel-port-hotel) și e foarte fain că se face și o pauză de 10-15 minute pentru snorkeling, de care noi nu am știut:( Deci dacă mergeți cu seascope-ul neapărat să vă luați coatumul de baie, prosopul și echipamentul de snorkeling. 

Am intrebat dacă cei mai mulți corali sunt morți, pentru că erau foarte puțini colorați. Mi-au spus că o parte sunt morți, i-am întrebat dacă din cauza poluării, dar nu păreau să știe prea multe. Am citit apoi mai multe articole și văd că in ultimii ani s-au luat ceva măsuri pentru protejarea lor. Nu știu dacă suficiente, dar măcar s-au luat. Și mă mai bucur că perioada asta de pandemie, deși pentru turism a fost și este încă un dezastru, pentru viața marină cu siguranță a fost o binecuvântare. 

#CălătoreșteSănătos #multumesc #recunostinta #acvaticlife #grateful #gratitude #thankyou #seascope #hurghadaseascope #hurghada #hurghadaegypt #egypt #coralreef #redseacorals #redseacoralreef #redsea #redseafishes
Am ajuns pe o insulă exotică, dar la 3 ore de Am ajuns pe o insulă exotică, dar la 3 ore de mers cu avionul de București😉 Insula Giftun din Egipt arată așa cum vezi în fotografiile din Maldive, Zanzibar sau alte destinații exotice. E un loc superb, în care se ajunge dacă ești în vacanță în Hurghada și iei o excursie opțională (se numește Orange Bay sau Giftun). DAR din punctul meu de vedere merită să mergi aici doar în anumite condiții:
➡️ dacă ești în Egipt în sezon și poți intra în apă. Noi am intrat doar puțin cu picioarele, pentru că este destul de rece. Sunt și oameni mai curajosi, dar am vazut foarte, foarte puțini în apă. 
➡️ dacă vrei să faci snorkeling sau să te dai cu banana/canapeaua:) Asta pentru că oprirea la Orange Bay este de doar 2 ore, iar alte două opriri sunt pentru a vedea Marea Barieră de Corali din Marea Roșie ori pentru sporturi nautice. 

Pe scurt, dacă mergi în perioada asta, când la Orange Bay nu prea poți intra în apă, și nici snorkeling nu faci, și nici cu banana nu te dai, nu prea merită oboseala, banii, poluarea. Noi am plecat la 7:30 dimineața de la hotel și am ajuns înapoi la 18:30 (asta și pentru că hotelul nostru e departe de port).

❗️Snorkeling să știți că fac foarte mulți oameni și în perioada asta - toți spun că apa e ok, că e rece doar puțin când intri și adevărul este că are aproximativ 21 de grade, deci e ok pentru scufundări. Noi nu am îndrăznit, pentru că ne bătuse vântul toată ziua, eu nu știu să înot și erau valuri din cauza vântului care se întețise. Dar prietenul nostru Vlad a salvat onoarea grupului🤿👏🏼🤿

Pe de altă parte, când am văzut peisajele acelea superbe și Bariera de Corali (ce puteam vedea la suprafață, căci în jos nu am intrat), iar deasupra lor atâtea bărci care poluează și deranjează mediul marin... M-am întristat... Nu știu dacă se face ceva pentru a proteja aceste minuni ale naturii... Sper că se face... Si acesta este un motiv pentru care spun că nu are rost să mergi atâta drum doar pentru a sta 2 ore la Orange Bay. 

#CălătoreșteSănătos #lovetraveling #orangebay #egypt
Cu rochița asta superbă #madeinro vă aștep Cu rochița asta superbă #madeinro vă aștept mâine la emisiune😉 Și cu două invitate de la care aflăm o mulțime de informații utile: 
🎤 Doamna Neli Pfeiffer, specialist in terapii cosmetice apicole, ne spune cum putem folosi mierea, propolisul, lăptișorul de matcă sau veninul de albine pentru a avea un ten frumos și sănătos.
🎤 Dr. Elena Dragomir, medic primar medicină fizică, recuperare și balneologie, ne spune totul despre terapiile balneare de la Băile Govora. 

Vă așteptăm mâine (sâmbătă), de la ora 17:30, la @tinerete.fara.batranete 

PS: rochița o găsiți la @district_24_showroom 💛

#madeinro #romaniandesigner #lovemadeinro #wearmadeinro #izabelapanescu #tineretefarabatranete #digi24
Deși mănânc echilibrat, în ultimii ani am tot Deși mănânc echilibrat, în ultimii ani am tot avut probleme digestive. În special balonare, dar am avut și perioade cu reflux și greață, inclusiv trezit noaptea din somn din cauza asta. Am încercat eu să îmi dau seama ce nu îmi priește, dar parcă tot era o verigă lipsă, mai ales că mă simțeam mai mereu obosită, aveam probleme cu somnul, nasul uscat și înfundat mai mereu. 

Știam de mult timp că o posibilă cauză poate fi intoleranța la anumite alimente, dar abia la finalul anului trecut am reușit să fac analiza, iar rezultatele arată intoleranțe la 17 alimente. Sau mai bine spus alergii alimentare întârziate, pentru că asta depistează testul ImuPro, pe care l-am făcut eu și Ionuț. Soțul meu are doar patru alimente de exclus, numai că are și intoleranță la histamină, care se găsește în foarte multe alimente, printre care banane, vinete, roșii, brânză, vin roșu. Iar eu am inclusiv la alimente considerate sănătoase, precum migdale, caju, ceapă, mure.

Sunt multe de povestit, urmează un consult la medic, apoi să excludem alimentele o perioadă și să le reintroducem treptat, plus suplimente pentru susținerea organismului. Promit să vă povestesc mai multe pe parcurs, în special în Stories, dar și pe site. 

Voi face curând și un interviu cu dr. @cezarina_matei despre intoleranțe și alergii alimentare întârziate. Dacă aveți întrebări, le puteți lăsa în comentarii. 

Despre testul ImuPro găsiți mai multe informații pe www.testedebine.ro @teste_de_bine 

Atenție, această postare nu ține loc de consult la medic. Dacă aveți probleme de sănătate, cereți părerea unui medic. În același timp, țineți minte că e esențială depistarea cauzelor, nu doar tratarea simptomelor. Și că e nevoie de o abordare complexă când sunt dezechilibre în organism, iar de multe ori cauzele sunt multiple, nu e una singură.
Voi ce ați făcut bun în weekend? Eu mă laud cu Voi ce ați făcut bun în weekend? Eu mă laud cu acest mic dejun colorat, sățios și #nowaste 🌏 Știu că nu pare ceva special, dar pentru mine este☺️

Aveam în frigider cotoarele de la ciupercile folosite joi seara la orez, plus niște ruccola și praz care se cam ofiliseră, așa că am făcut rapid o omletă. Am păstrat frunzele mai fresh din ruccola si am făcut o salată cu ridichi, am mai pus niște gogoșari alături, pâine integrală făcută de mama mea și gata! De fapt am mai făcut ceva: ceai de sunătoare, pe care eu îl adooor💛 Mă duce direct în copilărie💛

#RețeteleIzabelei #micdejun #micdejunsanatos #micdejunechilibrat #omletă #alegerisanatoase #niciomasafaralegume #niciomasafaraverde #fararisipa #fărărisipă #fararisipaalimentara #risipaalimentara #nowastemeal #nowastedfood #healthybreakfastideas
Idee de mic dejun: pastă de măsline kalamata. No Idee de mic dejun: pastă de măsline kalamata. Noi am mâncat-o cu spanac, ridichi și usturoi. Rețeta este pe site, scrisă de Ionuț acum câțiva ani:) Am pus link în bio⬆️

Am mai mâncat zacuscă de ciuperci făcută de mama mea, dar tot alături de legume crude. Am suplimentat farfuria de vreo trei ori cu spanac și usturoi😁 V-am mai zis că facem un tratament pentru deparazitare, iar paraziților intestinali nu le place deloc usturoiul😉 

#RețeteleIzabelei #masline #retetesanatoase #retete #retetesimple #retetevegane #reteterapide #retetedepost #micdejun #micdejunsanatos #micdejunechilibrat #micdejunsănătos #micdejundelicios #alegerisanatoase #alegerisănătoase #healthyfood #healthyrecipes #healthychoices
Știu că nu e o poză “demnă” de Instagram, Știu că nu e o poză “demnă” de Instagram, dar trebuie neapărat să faceți piure cu ulei de dovleac și puțin usturoi. E delicioooos💛 Și e perfect pentru persoanele care au paraziți intestinali😉

Noi facem o cură de deparazitare și, pe lângă tratament, trebuie să mâncăm usturoi și dovleac. Plus că nu avem voie lactate, printre altele. De asta l-am făcut așa astăzi și am rămas surprinsă cât de bun este! 

Încercați-l și dați-mi un semn dacă vă place. Puteți folosi și alt tip de ulei, numai să fie presat la rece și să vă placă gustul. 

#RețeteleIzabelei #alegerisanatoase  #faralactate  #retetefaralactate

Acesta este un blog personal. Opiniile sunt ale mele, nu ale angajatorului, colaboratorilor sau partenerilor mei. Articolele și fotografiile pot fi preluate doar cu acordul meu. Mulțumesc!

 

Copyright 2014-2018. Toate drepturile rezervate.

Facebook
Instagram
You Tube
  • Eu sunt Izabela
    • Cum mă văd eu
    • Cum mă vede Prâslea
    • Povestea transformării mele
    • Munca mea în televiziune
    • Apariții în presă
    • Colaborări, evenimente, parteneriate
    • Misiunea site-ului
    • Contact
  • Pilula de tinerețe
    • Emisiuni
    • Sănătate
    • Călătorește sănătos
    • Descoperim oameni faini
    • Cărțile care-mi plac
  • Rețetele Izabelei
    • Gustări
    • Salate
    • Feluri principale
    • Deserturi
    • Băuturi
    • Supe/ciorbe
    • Fără gluten
    • Fără lactate
    • Vegetarian
    • Raw vegan
  • Prâslea cel gospodin
    • Povestea lui Prâslea
    • Bărbat în bucătărie
    • Rețetele lui Prâslea
Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare, precum și pentru asigurarea unor functionalități. Politica Cookies.
SUNT DE ACORD