Izabela PănescuIzabela Pănescu
  • Eu sunt Izabela
    • Cum mă văd eu
    • Cum mă vede Prâslea
    • Povestea transformării mele
    • Munca mea în televiziune
    • Apariții în presă
    • Colaborări, evenimente, parteneriate
    • Misiunea site-ului
    • Contact
  • Pilula de tinerețe
    • Emisiuni
    • Sănătate
    • Călătorește sănătos
    • Descoperim oameni faini
    • Cărțile care-mi plac
  • Rețetele Izabelei
    • Gustări
    • Salate
    • Feluri principale
    • Deserturi
    • Băuturi
    • Supe/ciorbe
    • Fără gluten
    • Fără lactate
    • Vegetarian
    • Raw vegan
  • Prâslea cel gospodin
    • Povestea lui Prâslea
    • Bărbat în bucătărie
    • Rețetele lui Prâslea

Ciorbă cu oase de porc și zeamă de varză

Prâslea cel gospodin2019-08-24T15:14:31+02:00

oase de porc

Salut! Sunt Prâslea cel gospodin.

Mi-era dor de o ciorbă ca la mama acasă, așa că m-am gândit să prepar o ciorbă cu oase de porc și zeamă de varză. Eu am folosit oase de porc primite de la părinții noștri, care locuiesc la țară și în fiecare an de Crăciun respectă tradiția și taie porcul. Mulțumim mult și vă suntem recunoscători pentru toate bunătățile primite de la voi.

Ingrediente:

  • 4 bucăți os de porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grași
  • 300 g roșii cherry
  • 1 țelină de mărime medie
  • 1 păstârnac
  • 1 litru de zeamă de varză

Mod de preparare:

Am fiert oasele de porc timp de 20-30 de minute, timp în care am luat spuma de câteva ori. Am schimbat apoi apa și am pus oasele din nou la fiert. De data asta am adăugat și puțină sare. Am mai lăsat-o să fiarbă 30-40 de minute, iar după ce m-am asigurat că e aproape fiartă (eu am pătruns-o cu o furculiță să verific dacă este fiartă), am adăugat ceapa, morcovii, păstârnacul și țelina tocate mărunt. După alte 15-20 de minute am adăugat ardeiul tocat mărunt și roșiile cherry (puteți pune și roșii normale, eu pe astea le-am găsit prin congelator).

Am lăsat să fiarbă câteva minute și am adăugat zeama de varză. Dacă nu aveți, puteți pune și borș. Eu am făcut cu zeamă de varză pentru că îmi place mai mult gustul.

La final am mai lăsat să fiarbă toate ingredientele pentru 5 minute. După ce s-a mai răcit puțin, am adăugat pătrunjelul tocat mărunt și am savurat ciorba cu ardei iute murat. Poftă bună!

Print Friendly, PDF & EmailPRINT

Articole din aceeași categorie:

Comment (1)

  • Mariana P. Reply

    Trebuie sa fie gustoasa. Voi încerca.
    Mulțumesc pentru emisiunile TV care sunt foarte interesante.
    Felicitări și pentru meniera in care le realizezi!

    23/01/2021 at 16:27

Care este părerea ta? Anulează răspunsul

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Newsletter

Follow me

Facebook
Instagram
You Tube

Articole recente

Ce beneficii are vitamina C lipozomală și cum o alegem pe cea mai bună 24/08/2021
Cum poți afla dacă ai alergii alimentare întârziate 27/05/2021
Dr. Cătălina Crețu: Suplimentele sub formă de spray se asimilează mai bine decât comprimatele 30/09/2020
Pandișpan cu fructe (rețetă cu făină integrală, fără lactate și fără zahăr) 22/09/2020
Unde puteți mânca pizza cu blat integral și pizza vegană în București 28/08/2020
Cele două fețe ale României | Cum putem micșora prăpastia dintre rural și urban 03/08/2020
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Acesta este un blog personal. Opiniile sunt ale mele, nu ale angajatorului, colaboratorilor sau partenerilor mei. Articolele și fotografiile pot fi preluate doar cu acordul meu. Mulțumesc!

 

Copyright 2014-2022. Toate drepturile rezervate.

Facebook
Instagram
You Tube
  • Eu sunt Izabela
    • Cum mă văd eu
    • Cum mă vede Prâslea
    • Povestea transformării mele
    • Munca mea în televiziune
    • Apariții în presă
    • Colaborări, evenimente, parteneriate
    • Misiunea site-ului
    • Contact
  • Pilula de tinerețe
    • Emisiuni
    • Sănătate
    • Călătorește sănătos
    • Descoperim oameni faini
    • Cărțile care-mi plac
  • Rețetele Izabelei
    • Gustări
    • Salate
    • Feluri principale
    • Deserturi
    • Băuturi
    • Supe/ciorbe
    • Fără gluten
    • Fără lactate
    • Vegetarian
    • Raw vegan
  • Prâslea cel gospodin
    • Povestea lui Prâslea
    • Bărbat în bucătărie
    • Rețetele lui Prâslea
Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare, precum și pentru asigurarea unor functionalități. Politica Cookies.
SUNT DE ACORD