Izabela PănescuIzabela Pănescu
  • Eu sunt Izabela
    • Cum mă văd eu
    • Cum mă vede Prâslea
    • Povestea transformării mele
    • Munca mea în televiziune
    • Apariții în presă
    • Colaborări, evenimente, parteneriate
    • Misiunea site-ului
    • Contact
  • Pilula de tinerețe
    • Emisiuni
    • Sănătate
    • Călătorește sănătos
    • Descoperim oameni faini
    • Cărțile care-mi plac
  • Rețetele Izabelei
    • Gustări
    • Salate
    • Feluri principale
    • Deserturi
    • Băuturi
    • Supe/ciorbe
    • Fără gluten
    • Fără lactate
    • Vegetarian
    • Raw vegan
  • Prâslea cel gospodin
    • Povestea lui Prâslea
    • Bărbat în bucătărie
    • Rețetele lui Prâslea

Milkshake de cocos cu banane

Prâslea cel gospodin2019-08-24T15:16:18+02:00
© Nadianb | Dreamstime.com

© Nadianb | Dreamstime.com

Salut! Sunt Praslea cel gospodin. Astazi va recomand o reteta pe care am facut-o pentru prima data in weekend si de atunci am mai facut-o de doua ori 🙂

Ingrediente:

  • 1/2 nuca de cocos;
  • 1-2 banane;
  • 500 ml apa.

Mai intai trebuie sparta nuca de cocos. Daca nu ati mai facut asta niciodata, vedeti AICI cum se sparge. Uneori e nevoie si de un barbat in casa :)) (asta nu inseamna ca o femeie nu poate sa sparga o nuca de cocos – doar unele sunt mai greu de „dovedit”)

Dupa ce am spart nuca de cocos, am scos pulpa si am pus-o in blender impreuna cu apa. Am mixat putin, pana cand totul s-a transformat intr-o pasta alba. Aici aveti de ales: puteti strecura laptele de cocos de pulpa sau puteti lasa asa. Noi preferam sa simtim si fulgii de cocos, asa ca am trecut peste acest pas. Am adaugat si banana in blender si am mai mixat putin. Daca preferati bauturile mai dulci, puneti doua banane. Daca nu, este suficienta una.

Pentru ca bautura sa iasa alba trebuie decojita partea maronie a pulpei, dar daca nu va deranjeaza culoarea, o puteti lasa asa. Noi asa am facut a doua oara si a iesit la fel de bun 🙂

Astea sunt ingrediente de baza, dar puteti adauga orice altceva! Noi de exemplu am testat cu pudra de roscove si putina scortisoara si a iesit foarte bun! Sa aveti spor si pofta! 🙂

 

Print Friendly, PDF & EmailPRINT

Articole din aceeași categorie:

Care este părerea ta? Anulează răspunsul

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Newsletter

Follow me

Facebook
Instagram
You Tube

Articole recente

albire dentara
Experiența mea cu albirea dinților și de ce am ales până la urmă un tratament profesional de albire dentară 02/06/2022
Ce beneficii are vitamina C lipozomală și cum o alegem pe cea mai bună 24/08/2021
Cum poți afla dacă ai alergii alimentare întârziate 27/05/2021
Dr. Cătălina Crețu: Suplimentele sub formă de spray se asimilează mai bine decât comprimatele 30/09/2020
Pandișpan cu fructe (rețetă cu făină integrală, fără lactate și fără zahăr) 22/09/2020
Unde puteți mânca pizza cu blat integral și pizza vegană în București 28/08/2020
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Acesta este un blog personal. Opiniile sunt ale mele, nu ale angajatorului, colaboratorilor sau partenerilor mei. Articolele și fotografiile pot fi preluate doar cu acordul meu. Mulțumesc!

 

Copyright 2014-2022. Toate drepturile rezervate.

Facebook
Instagram
You Tube
  • Eu sunt Izabela
    • Cum mă văd eu
    • Cum mă vede Prâslea
    • Povestea transformării mele
    • Munca mea în televiziune
    • Apariții în presă
    • Colaborări, evenimente, parteneriate
    • Misiunea site-ului
    • Contact
  • Pilula de tinerețe
    • Emisiuni
    • Sănătate
    • Călătorește sănătos
    • Descoperim oameni faini
    • Cărțile care-mi plac
  • Rețetele Izabelei
    • Gustări
    • Salate
    • Feluri principale
    • Deserturi
    • Băuturi
    • Supe/ciorbe
    • Fără gluten
    • Fără lactate
    • Vegetarian
    • Raw vegan
  • Prâslea cel gospodin
    • Povestea lui Prâslea
    • Bărbat în bucătărie
    • Rețetele lui Prâslea
Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare, precum și pentru asigurarea unor functionalități. Politica Cookies.
SUNT DE ACORD